Jdi na obsah Jdi na menu

Kniha: ZÁNĚT SKRYTÝ ZABIJÁK

Zánět je reakcí imunitního systému, která nás chrání proti toxinům, infekcím a poranění. Chronický zánět, který v těle přetrvává dlouhou dobu, ovšem způsobuje závažné poškození a poruchy vedoucí k chronickým onemocněním.

Jste často unavení a bez energie? Máte vysoký krevní tlak nebo ischemickou chorobu srdeční? Léčíte se na alergie či astma? Máte nadváhu nebo cukrovku? Diagnostikovali vám nádorové onemocnění? Bolí vás často v krku? Objevují se vám kožní vyrážky? Bolí vás klouby? Trpíte depresemi, nebo příznaky Alzheimerovy demence? Pak máte pravděpodobně v těle chronický zánět, který je často příčinou civilizačních nemocí a je třeba začít ho léčit.

 

V knize Zánět - skrytý zabiják se dozvíte, co znamená zánět a jak zjistíte, zda ho v těle máte. Dále jak se ochránit před nemocemi spojenými s chronickým zánětem, jak zpomalit stárnutí a dožít se vysokého věku ve zdraví. V neposlední řadě je zde návod, jak do svého života zařadit a provádět ozdravný protizánětlivý program.


V této knize se dozvíte:

co znamená zánět a jak zjistíte, zda ho v těle máte
překvapivé souvislosti mezi nemocemi a zánětem
jak se ochránit před nemocemi spojenými s chronickým zánětem
praktické rady, jak se zbavit chronického zánětu a uzdravit se
jak zpomalit stárnutí a dožít se vysokého věku ve zdraví
návod, jak do svého života zařadit a provádět ozdravný protizánětlivý program

 

MUDr. David Frej - po ukončení studia na lékařské fakultě v Praze pracoval několik let jako internista. Přírodní medicínu a výživu studoval v USA, v Rakousku a v indické Puně. Ve svém centru se zabývá vlastním léčebným systémem propojujícím léčbu zánětu a s ním souvisejících chronických nemocí, výživu, biologické rytmy a detoxikaci organismu. Pravidelně přednáší, pořádá semináře a publikuje články v měsíčníku Regenerace.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář