Jdi na obsah Jdi na menu

kniha: KOUČINK DUŠE

1. 5. 2020

V dnešní době dezorientace a nejistoty je více než kdy jindy důležité rozvíjet naše vnitřní síly a posilovat pozitivní vlivy na náš smysl života. 

Koučink duše je kniha, která vám dodá odvahu! Celebrita odhaluje tajemství svého úspěchu.

Všichni jsme na tomto světě proto, abychom rostli a vzali osud do svých rukou. Známá herečka a moderátorka Michaela Merten dospěla k tomuto závěru na základě osobních zkušeností s životními úspěchy a nezdary. Změňte svůj život z negativního na pozitivní jednou provždy.

Jak prolomit nekonečný koloběh negativních myšlenek ukazuje Michaela Merten ve svém programu o pěti úrovních, jehož klíčovými pojmy jsou Chtít, Zvolnit, Očistit, Redukovat a Milovat.Tato cesta si od nás žádá poctivost a ochotu zpochybnit staré zvyklosti. Za odměnu však získáme radost, vitalitu, lásku a možnost aktivně utvářet vlastní život.

Právě k rozvíjení vlastních vnitřních sil zve čtenáře známá herečka a televizní moderátorka Michaela Merten. Úspěšná a obdivovaná žena popisuje peripetie svého života a výsledné poznatky. Píše výstižným jazykem pro širokou veřejnost, ukazuje praktické způsoby jak dospět k harmonické rovnováze těla, mysli a duše.

O autorce:

Michaela Merten vystudovala herectví ve Vídni na slavném Max Reinhardt Seminar. Je známa díky četným divadelním, filmovým a seriálovým rolím. Renomé získala i jako moderátorka, herečka, zpěvačka, autorka vlastni kolekce skla a dále jako úspěšná koučka osobního rozvoje. Je šťastně provdaná za herce a autora bestsellerů Pierra Franckha.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář