Jdi na obsah Jdi na menu

ŽIVÁ STRAVA UZDRAVUJE

25. 3. 2016

Náš přístup ke zdraví prochází v současné době revolučními změnami. Vděčíme za to mimo jiné prvním odvážlivcům, kteří do svého jídelníčku zařadili syrové potraviny rostlinného původu, které vždy přispějí ke zlepšení kvality života.

 

Skutečnost, že  syrová strava podporuje zdravý způsob života lidí, živočichů a vlastně celé planety, není často dostatečným argumentem, abychom si ji oblíbili. Myslím, že nejdůležitějším je fakt, aby nám chutnala a my si ji oblíbili.

 

Většina lidí je totiž zvyklá jíst především pro potěšení, pro chuť, pro vůni či vzhled jídla. Takže přestože víme, že je pro nás nějaké jídlo prospěšné, většinou se nenadchneme ho jíst, pokud nás nezasytí také po stránce emocí :-) (případně ho vydržíme jíst pouze kratičký čas). Většina z nás tedy  raději nadále konzumuje stravu, která přináší požitek, přestože se obvykle jedná o potravu, která nás doslova zabíjí.

 

Často člověk musí mít jaksi "smrt na jazyku", aby se přinutil jíst stravu, která nemá žádnou chuť a třeba ani není příliš přitažlivá, a proto jsem zastánce postoje přípravy  zdravých potravin tak, aby  nejen velmi dobře chutnaly, ale aby lahodily i dalším našim smyslům.

 

Ať trpíte nadbytečnými kily či byste chtěli zlepšit své zdraví a získat více energie (přesně tohle jsem potřebovala já, a proto jsem se do syrové stravy pustila), aniž byste se museli vzdát potěšení z chutného a vydatného jídla, živá strava ( anglicky raw food) je  to pravé.

 

 

VYZKOUŠEJTE TENTO REVOLUČNÍ PŘÍSTUP

A URČITĚ NEBUDETE LITOVAT!

 

více se o syrové stravě dozvíte např na:

www.syrova-strava.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář