Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ PÍT KEFÍR

1. 12. 2017

KEFÍR PIJEME DENNĚ.. beru ho sebou také jako osvěžení na procházky či výlety. Je obecně známo, že imunitní systém je v takové kondici, v jaké je vaše zažívání a hlavně vaše střevní mikroflóra.

Schopnosti kefíru, jakožto přírodního probiotika, je tedy udržovat vaši střevní mikroflóru v perfektní kondici. Takže nikoli „šupito presto“  do lékárny, ale spíš do mlékárny.

 

 

Nápoj z kefíru zamezuje shromažďování a hnití potravy ve střevech, odkyseluje organismus (i když je chuťově kyselý, vyvolává zásaditou reakci organismu), produkuje enzymy, které pomáhají uvolnit ve vodě nerozpustné látky, rozkládá těžce stravitelné látky.

Mlečná kefírová houba přeměňuje mléčnou laktózu v jiné sloučeniny a proto je kefír vhodný pro lidi trpící intolerací laktózy. V trávicím traktu se dokáže vypořádat s různými nežádoucími přemnoženými kvasinkami, bakteriemi a viry a účinně stimuluje imunitní systém.

 

 

Co všechno si  může pomocí kefíru léčit?

Nemoci nervů, vnitřní onemocnění, bronchiální katary, veškeré sklerózy, infarkt myokardu, onemocnění žlučníku, jater, ledvin, infekční žloutenka, žaludeční a střevní onemocnění, průjem, zácpa, nemoci krve, vyrážka, ekzémy, candida (kvasinky).

 

 

No a protože kefír zlepšuje imunitu a vitalitu organismu, tak se s jakoukoli chorobou lépe vypořádáme a spoustě nemocí se vyhneme. Navíc spousta chorob souvisí se špatným trávením a zácpami.

 

 

 

 

 

Více o kefíru najdete na: http://www.dia-potraviny.cz/mlecne-kysane-napoje.html

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář