Jdi na obsah Jdi na menu

PO OČKOVÁNÍ PROTI CHŘIPCE NEMŮŽE MUŽ VIDĚT,MLUVIT ANI SE HÝBAT

17. 2. 2019

Muž z Las Vegas ztratil zrak, zůstal částečně paralyzován a nebyl schopen dýchat poté, co se dal v listopadu 2018 očkovat proti chřipce. Lékaři v nemocnici Cebtennial Hills diagnostikovali Shaneovi Guillain-Barrého syndrom. Více na:

https://www.infowars.com/man-unable-to-speak-walk-see-or-breathe-days-after-getting-flu-shot/

 

Shane Morgan a jeho žena Monique se 2. listopadu rozhodli dát očkovat proti chřipce. Byli přesvědčeni, že jim to pomůže ochránit sebe a mladé členy rodiny před náročným obdobím svátků.

Jenže to, co považovali za proaktivní opatření, se změnilo doslova na horor, když Shane začal ztrácet cit v rukou a nohou.

Jak pro média řekla jeho žena Monique: „Začal být nemocný asi 36 hodin poté, co dostal injekci proti chřipce.“

„Nikdy se mi ani nesnilo o tom, že by se mohlo stát něco takového,“uvedl pro místní média samotný Shane.

Jedná se o známou nežádoucí reakci na očkování, kterou Americký úřad pro kontrolu nemocí (CDC) charakterizuje následovně:

„Porucha autoimunity, při které vlastní imunitní systém člověka poškozuje nervy a způsobuje svalovou slabost a občas i paralýzu.“

Za spuštění nežádoucí reakce je podle Monique odpovědné očkování proti chřipce, díky kterému je Shane odkázaný na dýchací přístroj a krmení pomocí sondy.

„Je to naposledy, co se někdo v mé rodině dal očkovat,“ řekla. Dodala, že Shane by měl raději „téměř jistou“ chřipku, než by trpěl vyčerpávajícími poruchami celého svého organismu.

Guillain-Barrého syndrom byl také hlášen u pacientů, kteří dostali například vakcínu proti černému kašli, vakcínu Gardasil/Silgard (HPV) nebo vakcínu MMR II (proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám).

Pro dary na pomoc Morganově rodině byla vytvořena stránka GoFundMe.

Chřipková sezóna stále trvá a úřady nadále vyzývají obyvatele, aby se dali očkovat proti chřipce. Ale bohužel o případech jako tento nebudete běžně slýchat v médiích hlavního proudu. Zdraví máte jen jedno. Nenechte si ho proto vzít kvůli profitu někoho jiného.

Informace na českém netu zprostředkoval také eb:

https://www.vylectese.cz/po-chripkove-vakcine-skoncil-muz-v-nemocnici-nedokaze-mluvit-kracet-videt-a-dokonce-ani-dychat/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář