Jdi na obsah Jdi na menu

JSEM NEVINNÝ! A TY?

1. 7. 2014

 

Jsem nevinný! – A ty?

Nemohu si v souvislostech odpustit komentář k argumentům uvádějícím, že neočkovatelné děti za své zdravotní kontraindikace nemohou. Je údajně nespravedlivé vůči nim trestat je sociální exkluzí z dětských kolektivů. Nemohou s tím totiž nic udělat.

Nevím jak vy, ale já jsem naprosto přesvědčen, že ani ty děti, které nenechali očkovat jejich rodiče, za to vůbec nemohou. Jsou úplně stejně nevinné a nemohou s tím nic udělat. Řeknu to tedy tak, jak to cítím: Tyto nevinné děti dostanou za své neočkování od České republiky, našeho zákonodárce, úředníků ministerstva zdravotnictví, naší „bílé mafie“ a lobbistů farmaceutického průmyslu, opravdu velkou a pořádnou protilidskoprávní separační „přesdržku“. Dostanou ji pouze a výhradně za chování svých rodičů.

Až mne bude někdo tady v diskusi nehezky hanobit, jak byste se na mne asi dívali, kdybych si za ním došel a zkopal bych mu psa, protože je jeho? Doufám, že ve vás tato vizualizace vyvolala stejné dojmy a emoce, které chovám ke komukoliv, kdo se svým jménem podepsal pod tyto dva naprosto hanebné právní předpisy ČR a kdo je veřejně obhajuje. Něco tak otřesného si dokonce nedovolili vůči svým dětem ani dále na východ – na Slovensku. Veď pozri zák. č 355/2007 §24 odst. 6 (www.epi.sk).

Děsivá realita

Zcela jednoznačně (aniž bych to sám prve tušil) jsem tedy došel k závěru, že vlastní separační účinky obou omezujících opatření nemají vůbec žádný význam. Nemají vůbec žádný význam ani medicínský, ani zdravotní, ani sociální, ani epidemiologický, ani charitativní. Možná mají význam pro pedofilní sadisty, ale jejich účast v politice ČR nebyla odhalena. Tyto účinky jsou nám všem jednotlivě i celé společnosti úplně k ničemu. Vůbec nikdo objektivně nepotřebuje, aby k fyzické separaci neočkovaných dětí z dětských kolektivů opravdu docházelo. Natožpak aby taková opatření byla nezbytná či nutná pro ochranu veřejného zdraví v ČR. Co tedy zbývá?

Hledání přínosu sankčních účinků omezujících opatření

Je nutné se zamyslet nad příznivými sankčními účinky obou omezujících opatření. A panečku, to je úplně jiná situace! Jako sankce, jako donucovací opatření a jako vysoce účinná hrozba pro rodiče nám tato opatření fungují skvěle! Nesporně existuje určité procento rodičů, kteří by své děti očkovat nenechali, pokud by jim nehrozila sankce právě v podobě nepřijetí jejich dítěte do mateřské školky a nově také prakticky úplná sociální exkluze z dětských skupin.

Jako sankce a výhradně jako donucovací nástroje nám tato opatření fungují. V zemi, kde se skrytá klika rozhodne prosazovat celých devět povinných očkování, což na západ od nás už desítky let nemá obdoby, občas honákům nezbývá, než použít skutečně drsné a dramatické nástroje veřejné tortury, aby stádo přivedli k řece. Mohl bych tady odkázat stovky internetových zdrojů, kde se rodiče v diskusích obávají právě těchto účinků, pokud by své děti nenechali očkovat (naleznete je snadno.) Pro mnohé je to opravdu nepřekonatelná překážka. Někdy finanční, někdy časová a někdy pracovní. Nově, se zákonem o dětských skupinách, to bude i překážka základního rodičovského citu. Který rodič dobrovolně „vyvaří“ své dítě ze všech dětských skupin? Není přece jen menším zlem pro to dítě risknout nálož očkování?

Ale abych neodbíhal příliš. Tato dvě omezující opatření jako sankce a donucovací nástroje adresované rodičům dětí budou účinná. Zvýší nesporně procento očkovaných dětí v populaci. (S ohledem na to, kolik procent dětí by bylo očkováno i bez těchto opatření, to však stále bude procento malé a možná by ani nebylo celé. Nikdo to přesně neví.) Lze však tvrdit, že jako sankce napomohou tato opatření zvýšit proočkovanost a tedy i kolektivní imunitu v ČR. Tohle jim, dle mého názoru, upřít nelze.

 

ZDROJ:

http://www.vitalia.cz/clanky/cr-je-vakcinacni-alcatraz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář