Jdi na obsah Jdi na menu

BRILANTNÍ REAKCE DR.STRUNECKÉ

20. 4. 2012

 

doc. Maďar o prof. Strunecké

       Na ČT1 8.III.2012 hovořil doktor doc. MUDr. Rastislav Maďar, PhD. o očkování a toto odpověděl tazatelce na dotaz:

       Fárová: "Dobrý den pane docente, chtěla bych se zeptat zda znáte knihu " Doba Jedová" a jaký je na ní Váš názor – přímo na kapitolu očkování? Děkuji za odpověd"

       doc. Maďar: "Dobrý den, autorka té knihy není považována za odborníka na vakcíny ani očkování, není lékař a zřejmě nikdy nikoho neočkovala. Předpokládám, že to co píše přebrala z internetu anebo podobných zdrojů. Osobně nechápu proč se najednou v seniorském věku začala vakcinací z ničeho nic zabývat, ale moje rada zní, dejte na specialisty lékaře-vakcinology, kteří jsou uznávání v ČR i v zahraničí a mají s očkováním praktickou zkušenost. Ve vakcínách se nachází jen stopové množství různých látek. Je to jako by Vám někdo říkal, abychom nepili vodu z vodovodu, že je v ní chlór a to je chemická látka. Je to na delší odpověď a času není moc, ale snad je zo toho pochopitelný můj názor."

 

prof. Strunecká o doc. Maďarovi

Od: prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. <strun@natur.cuni.cz>
Odesláno: čtvrtek 8.III.2012 21:53
Komu: doc. MUDr. Rastislav Maďar, PhD. <madar.rasti@gmail.com>
Předmět: pozdrav od Strunecké


Vážený pane doktore,
 
       pohled na Vaše datum narození mi ukazuje, že byste mohl být mým synem (naštěstí nejste, protože bych Vás lépe vychovala). Bohužel, moc toho nevíte ani o vědecké etice ani o lidské slušnosti.

       Je také zřejmé, že schopnost posuzování odbornosti není Vaší silnou stránkou a jestli stejným způsobem postupujete ve své praxi, jako jste veřejně ve veřejnoprávním mediu posoudil pejorativně odbornost prof. Strunecké, tak bych Vám svoje dítě nesvěřila.

       Seniorský věk mě neuráží, ale kde se bere Vaše opovážlivost myslet si, že o očkování může něco vědět jenom pediatr, který píchá injekce do zadečku? Kolik máte impaktovaných vědeckých prací? Umíte vůbec něco z biochemie a toxikologie? Zjevně ne a podobné zlaté výroky, jako je ten Váš dnešní, přidám do své pokladnice výroků předních vakcinologů. Setkáte se s nimi zakrátko v mojí další knížce.

       Kolik mých publikací jste přečetl, abyste mohl vykřikovat, že jsem se do něčeho začala plést v seniorském věku?

       Vážený pane doktore, jako vedoucí katedry fyziologie a vývojové biologie na PřF UK jsem v době, kdy jste se učil v první třídě psát, zavedla přednášky imunologie, na mnou vedené katedře se habilitoval náš přední imunolog prof. Hořejší a absolventem naší katedry je například současný generální ředitel firmy Sevapharma. Všechny moje disertační práce i vědecké publikace se zabývají neurotoxicitou hliníku, fluoridů a rtuti. K očkování mně přivedl nejvíc můj odborný zájem o autizmus. Pokud byste si chtěl něco přečíst o neurotoxicitě rtuti nebo hliníku, pak vám s potěšením a zadarmo pošlu naši elektronickou knihu o autizmu. Na internetu se můžete alespoň podívat, o čem to je a že to není nějaký pamflet uveřejněný na internetu:

       Možná, že byste se mohl poučit o těch stopových prvcích, jak dokážou škodit, i v našich dalších publikacích, ale tím Vy se zjevně neobtěžujete, protože pak hlásáte do světa nesmysly, posuzujete druhé zjevně podle sebe - že čerpají z internetu, - ale co je nejhorší, nejste schopen připustit, že můžete přispívat k poškozování dětí. Ale to je Vaše svědomí a já doufám, že se dožijete toho, že poznáte, jak hloupě jste se dnes na veřejnosti vyjádřil.

       Máte štěstí, že můj čas je natolik drahý, že ho nemíním ztrácet spory s nabubřelými a nezdvořilými muži, jinak bych Vás žalovala za veřejnou pomluvu. Očekávám minimálně Vaši omluvu elektronickou.

       [...]

 

       S pozdravem

prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marie Krásová - Stop Maďarům všeho druhu

29. 12. 2012 19:47

Dnešní svět je světem peněz a byznysu. A takoví lidé, jako je např. prof. Strunecká, zajímá podstata problému, tedy ne byznys a peníze. To se zcela přirozeně dotýká těch, kterým by zásahem osob, jako je prof. Strunecká, mohly nějaké peníze chybět. A tak začínají být arogantní, jako dr. Maďar. Mě zajímá podstata problému, ať se již dotýká mého zdraví nebo mého života v kterékoliv jiné oblasti. Každý názor, který rozkryje podstatu problému ve svých širokých analytických souvislostech je pro mě cenný. Mám ráda odborné vysvětlení jakéhokoliv problému a statistiku analyzovanou do těch nejjemnějších souvislosí, jedině tak lze zjistit skutečnost.A tak říkám: stop Maďarům všeho druhu. Maďaři se vyznačují nabubřelostí a rychlými a zjednodušenými závěry. A závěry kvalitní se tvoří po zralé úvaze a dlouho. Nenechám si vytahovat ze svojí peněženky svoje těžce vydřené peníze za nesmyslené věci, které mi ještě navíc nepomohou nebo uškodí. Paní profesorka tohohle arogantního člověka krásně utřela a já jí děkuji. Za sebe a za lidi podobně smýšlející, které více než peníze zajímá pravda.