Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

kniha: KRUTÁ HRA O TVÉ ZDRAVÍ

1. 11. 2020

kruta-hra-o-tve-zdravi.jpgPřistoupíte na „Mnichovskou dohodu“ o svém zdraví? Víte, že rady lékařů o výživě vás mohou zabít? Že nízkotučné diety způsobují obezitu? Že málo tuku ve stravě vám může poškodit mozek? Že cholesterol nemůže za ucpávání cév a nízký cholesterol vám může způsobit rozpad svalů? Víte, že cukrovka není nevyléčitelná nemoc a píchání inzulínu pacienty zabíjí? Že hyperaktivita je uměle vytvořená nemoc, kterou způsobuje jedna složka stravy?

Odpovědi a ještě mnohem víc najdete v této jedinečné knize.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

RANNÍ ZÁBLESK A PŘÍVAL ENERGIE

4. 11. 2020

2020-11-04.jpgTak dneska jsem vstávala fakt hodně brzo. Vzbudila jsem se už v půl pátý. Prostě jsem byla vyspalá, cítila jsem energii i pozitivní sílu. Ten pocit vnitřní sebejistoty zažívám poslední dobou docela často (to je asi tím vyhýbáním se lidem). Boží požehnání. Tak si tak ležím a přemýšlím jak tenhle nečekaný volný čas ráno přínosně využít. A pak to přišlo.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

UDĚLEJTE SI ČAJ ZE SLUPKY OD BANÁNU

4. 11. 2020

slupka-banana-peel-3404376_960_720.jpgBanán je skvělé ovoce, ideálním zdrojem draslíku. Když jej konzumujete, odstraníte slupku a tu poté vyhodíte. Víte však, že slupka má spoustu přínosů pro lidské tělo? Také ona obsahuje spoustu vitamínů a minerálů, které můžete ještě dále využívat. Můžete si udělat z banánové slupky čaj!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

V MÉM ŽIVOTĚ NENÍ PROSTOR PRO KAŽDÉHO

6. 11. 2020

2020-11-06.jpgPřes všechny těžkosti, kterými jsem si letos prošla (nevím proč, ale vždycky když je přede mnou nějaká volba, vyberu si tu těžší cestu), jsem si vlastně uvědomila jednu obrovskou a zásadní věc, díky které mám sama sebe ráda jako nikdy předtím.
Často mi v životě vadili negativní lidé, ale snažila jsem se tak nějak vycházet každému vstříc, bez ohledu na to, jaký je a co mi to ve výsledku dává.. Teď už to nedělám. Teď si sama sebe vážím na tolik, že všichni ti stěžovatelé, vychcánci, negativisti i destruktoři u mne nemají šanci, dveře jsou zavřené.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

CO SE DĚJE VE VAŠEM TĚLE PO NANESENÍ LAKU NA NEHTY

7. 11. 2020

nehty-painting-fingernails-635261_960_720.jpgŽeny používají různé laky na nehty, zkoušejí nové značky, odstíny barev. Věděli jste však, že laky na nehty obsahují chemikálie, které mohou poškodit Vaše celkové zdraví?

Výzkumníci odebrali vzorky od 24 žen a udělali testy, které prokázaly, kolik chemikálií se do těla po nanesení laku dostane. Výsledky ukázaly, že až 100 % z nich mělo příznaky trifenylfostátu již 10 hodin po aplikaci laku. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DOBA JEDOVÁ | Komentářů: 0

MILUJI DOBRÉ JÍDLO. JAKÉ? MRKNĚTE NA MŮJ INSTAGRAM

13. 11. 2020

instagram-sledovani-aktivit.jpgPřátelé, kdo mne znáte asi víte, že miluji dobré jídlo. Doma velmi často připravuji pro nás Čechy spíše neobvyklou a pestrou paletu především středomořské kuchyně (mám k ní osobně nejblíže). https://www.instagram.com/superimunita.cz/
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

NAŠE ŽIVOTY I ZDRAVÍ ŘÍDÍ NAŠE PŘESVĚDČENÍ

14. 11. 2020

2020-11-14.jpgVzpomenete si ještě na nejúžasnější milostný vztah svého života? Ten s velkým V, ve kterém jste byli až po uši. Bylo to období plné upřímné blaženosti, pevného zdraví a přebytku energie. Život byl tak krásný, že jste nechtěli čekat na to, až budete moci ráno vstát z postele, že ano?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

VÁNOČNÍ SBÍRKA PRO CHOMUTOVSKÝ KLOKÁNEK

16. 11. 2020

kids-1093758_1920.jpgMilí přátelé, obracím se na vás s prosbou o pomoc při realizaci vánoční sbírky pro náš chomutovský Klokánek.

Aktuálně zde mají 14 dětí ve věku 2-15 let a po dohodě s paní ředitelkou zde uvádím věci, které by jim nyní moc moc pomohly:

· Jakákoliv DROGÉRIE

· LEGO nebo STOLNÍ DESKOVÉ HRY

· DĚTSKÉ KNIHY, VERNEOVKY nebo MAYOVKY

· ŠKOLNÍ AKTOVKY nebo ŠKOLNÍ POMŮCKY

· Případně můžete přispět přímo finanční částkou na transparentní účet: 2001674559/2010 (Fio Banka)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

NAŠE PŘESVĚDČENÍ FORMUJÍ NAŠE TADY A TEĎ

20. 11. 2020

2020-11-20.jpgTato chvíle je vše, co máme. To, co se rozhodneme si myslet a čemu uvěříme, formuje naše další chvíle, naše zítřky, příští týdny měsíce i roky. K dobrému pocitu stačí tak málo. Soustředit se na své myšlenky, na svá přesvědčení a pozorovat své tady a teď. Milujeme vánoce, takže vždycky předběhneme čas..

 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

ŘEŘICHA ČISTÍ CÉVY A MÁ PROTIRAKOVINNÉ ÚČINKY

24. 11. 2020

bloom-1239265_1920.jpgVěděli jste, že tato extra zdravá bylinka obsahuje více železa než špenát a více vitamínu C než citron či pomeranč? Kromě toho je plná dalších prospěšných látek a má téměř nekončící seznam pozitivních a léčivých účinků na náš organismus. Dokonce ji některé studie označily jako nejzdravější bylinku na světě.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: JÍDLOVĚDA | Komentářů: 0

ADVENT JE ČAS ROZJÍMÁNÍ A PŘÍPRAV NA VÁNOCE

29. 11. 2020

2020-11-29-advent.jpgA je to tady. Začátek adventu. Dnešní, první, adventní nedělí nadešel čas rozjímání a příprav, do Vánoc zbývá 25 dní.
Letošní advent bude pro většinu z nás jiný. Ačkoliv nebudou asi již platit tak přísná opatření spjatá s epidemii korony, setkávání s dalšími lidmi zůstane i tak velmi omezené. Mnohým lidem budou chybět i nejrůznější společenské akce, které k tomuto období tradičně patří. Možná nadešel čas vrátit se k podstatě oslav Vánoc, a tedy k původním tradicím.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: DENÍK mé DUŠE | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky