Jdi na obsah Jdi na menu

UZENÉ TOFU S KUKUŘICÍ A RÝŽÍ

1. 8. 2013

Potřebujeme:

1 uzené tofu, 1 cibule, 100ml rajského protlaku, 1 lžíce hl. mouky, 1 lžíce sojové omáčky, 100g mražené kukuřice (či sterilované), olej.

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme tofu nakrájené na kostičky, kečup a sojovou omáčku. Přidáme kukuřici (sterilovanou slijeme) a chvíli dusíme (solit nemusíme - tofu i shoyu jsou slané dost). Mouku rozmícháme v troše vody a vmícháme do směsi. Za stálého míchání ještě chvíli povaříme. Podáváme s dlouhozrnnou rýží (pro obohacení lze k porci dodat dušenou zeleninu s pikantním kořením - např. kari).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář